Goedkope vakantie Curaçao

Parelwitte stranden, azuurblauwe zee, wuivende palmbomen en vrijwel altijd mooi weer. Klinkt dit voor jouw als de perfecte vakantie? Een vakantie Curacao is misschien wel de vakantie van je dromen. Wie droomt er nu niet van een bestemming zoals Curaçao? Gelukkig wordt een reis naar de Nederlandse Antillen steeds toegankelijker voor elk type reiziger. Vanaf een paar honderd euro per persoon kan je er al naartoe vliegen en verblijven in een prachtig appartement rechtstreeks aan de zee. We kunnen ons geen betere vakantie wensen, dan een reis naar dit tropische eiland. Helemaal niet als je op zoek bent naar een bestemming richting de zon.


Geniet van de verlaten baaien

Huur een auto en rij zelf over het eiland van de mooiste baaien rond. Natuurlijk zijn er de toeristische baaien waar je hotel waarschijnlijk aan gevestigd is. Maar er zijn ook genoeg vergeten baaien op het eiland. Je kan hier naartoe rijden en een duik in de azuurblauwe zee nemen. Of van één van de rotsen in de zee springen. Het is allemaal mogelijk tijdens een verblijf op het vakantie eiland.

Breng een bezoek aan het kleurrijke Willemstad

Als je de kans krijgt om naar dit eiland op vakantie te gaan, dan mag je zeker het kleurrijke Willemstad niet vergeten. Je ziet hier de bezienswaardigheden uit de kolonialen tijd waarbij Nederland de bezetter van het eiland was. Pas sinds een paar jaar mag het land zelf een eigen regering en bestuur hebben. Het eiland is nu een bijzondere gemeente van Nederland. Hier zie je nog steeds veel van terug in Willemstad. De voertaal is Nederlands en de traditionele koophuizen zijn duidelijk in Nederlandse stijl gebouwd. Een klein verschil is dat de huizen in prachtige kleuren geschilderd zijn. Dit voelt meteen Caribisch aan. Vergeet ook zeker niet een wandeling te maken over de pondjesbrug mocht je toch in Willemstad zijn.

Geniet van de zon op je eigen privé strand

Een aantal resorts zijn voorzien van een eigen privé strand. Je kan hier heerlijk genieten van de zon op je strandbedje voor het hotel. Als je het niet wilt hoef je het hotel niet eens te verlaten. De meeste accommodaties hebben hun eigen paradijs voor de deur liggen. Een extra pluspunt is dat de temperaturen vrijwel altijd hoog liggen en de zon vrijwel elke dag schijnt. Zelfs met kerst kan je een duik nemen in de zee en genieten aan het strand. Kortom de perfecte tropische bestemming voor een vakantie naar de zon.

Boek je eigen vakantie Curacao

Droom je ervan om ook naar dit prachtige eiland op vakantie te gaan? Op onze website staan regelmatig aanbiedingen voor een vakantie Curacao. Je kan hier heerlijk genieten van zon, zee en strand. Geniet hier van je eigen paradijs op aarde terwijl je wat vitamine D opdoet op het strand. Of huur een auto en ga het eiland ontdekken. Je kan zo heerlijk op zoek gaan naar de mooiste baaien, stranden en belevenissen die je nooit meer gaat vergeten. Twijfel vooral niet langer en boek je eigen vakantie naar de zon.

Back To Top