Goedkope vakantie Marokko

Een vakantie Marokko is veel meer dan enkel een reis naar de zon. Je kan afreizen naar de beroemde koningssteden en je onderdompelen in een Oosters sprookje. Af en toe heb je bijna het idee dat je in de wereld van Aladin bent beland. Tijdens een rondreis kan je de mooiste bezienswaardigheden van het land ontdekken. Ben je meer toe aan een vliegreis naar de zon? Dan kan je in plaats van een rondreis voor een zonvakantie gaan. Casablanca of het strand van Agadir zijn de afgelopen jaren steeds meer in trek. De pittoreske vissersdorpjes maken je reis helemaal af in combinatie met de prachtige stranden en het heerlijke eten.


Beleef je vakantie aan de Atlantische kust

Aan de Atlantische kust openen steeds meer hotels hun deuren voor zon liefhebbers. Toch blijft Marokko voor veel reizigers een onbekende bestemming voor een zonvakantie. Terwijl de Atlantische kust absoluut een prachtige bestemming is om van de zon te genieten. De Atlantische kust is ruim 1.000 km lang en heeft een aantal grote Marokkaanse badplaatsen. Agadir is de populairste bestemming vanwege de beschutte ligging. Hierdoor is het bijna het hele jaar zonnig in Agadir en kan je hier zelfs in de wintermaanden een zonvakantie boeken. Na een dagje aan het strand kan je daarna de stad zelf intrekken en de originele souk bezoeken. Shop hier voor originele Marokkaanse kruiden en heerlijk vers fruit en groentes.

Verblijf in luxe resorts

Als je voor een relaxvakantie naar Marokko afreist kan je tegenwoordig kiezen uit verschillende luxe resorts. In de resorts staat vrijwel alles in het teken van waterpret. Je kan hier heerlijk aan het strand liggen of een duik in de zee nemen. De meeste resorts hebben ook nog hun eigen watersport faciliteiten. Zo kan je een lesje krijgen in surfen of leren duiken aan de Atlantische kust. Dit soort reizen blijven je hele leven bij. In tegenstelling tot de Europese landen zijn de reizen ook nog eens verrassend betaalbaar. Je kan zo nog betaalbaar de zon opzoeken.

Hoge temperaturen tijdens een vakantie Marokko

Zelfs in de wintermaanden duikt de temperatuur eigenlijk zelden onder de 20 graden. Zon liefhebbers kunnen hier dus altijd naar de zon. Als je in de meivakantie op reis wilt naar Marokko dan kan de temperatuur al snel oplopen richting de 30 graden. Ideaal als je op zoek bent naar een strandvakantie voor de meivakantie. Vergeet je alleen niet in te smeren want met zulke hoge temperaturen verbrand je iets sneller, dan in Nederland.

Boek je vakantie Marokko online

Ben je op zoek naar een rondreis of een echte strandvakantie? Elk type reis kan je boeken naar het prachtige Marokko. Je zal al snel gecharmeerd worden van de charme van het land. Via onze website kan je de leukste aanbiedingen vinden om je reis te boeken. Geniet ondertussen ook van het heerlijke Marokkaanse eten en neem wat kruiden mee naar huis om thuis zelf Marokkaans te gaan koken. We weten in ieder geval zeker dat je een top reis tegemoet gaat als je voor een vakantie Marokko kiest.

Back To Top