Goedkope vakantie Spanje

In Spanje vind je de beste combinaties van attracties voor een uitgebreide vakantie. Het maakt niet uit wat je wilt doen op reis: Spanje biedt het allemaal. Of je nou gaat voor heerlijke tapas en cocktails, een eeuwenoude en rijke cultuur, of  prachtige stranden met de beste toeristische voorzieningen. Spanje is één van de landen  die een ideale bestemming vormen voor een (zon)vakantie.  In dit grote land  aan de Middellandse Zee kan je op duizenden plekken genieten van alles wat een vakantie naar Zuid-Europa  zou moeten bieden. Een vakantie Spanje  zorgt er gegarandeerd voor dat je weer helemaal opgeladen wordt. En dat je met een bruine tint en prachtige herinneringen thuiskomt.


Geniet van een unieke cuisine

Spanje staat natuurlijk bekend om zijn geweldige keuken. De rijke culturele geschiedenis van Spanje  zorgt voor  een fantastisch uitgebreide lijst van heerlijke gerechten. Hier geniet je van vers zeevoedsel, pittige stoofpotten uit het bergachtige noorden, en oosterse kruidenmelanges uit Noord-Afrika. En natuurlijk kan je proeven van de  authentieke Spaanse tapas. In de betaalbare restaurants vind je het bewijs dat dit land op één van de beste eetculturen ter wereld bezit.

Dans tot de ochtend en beleef indrukwekkende volksfeesten

Misschien zoek je de partybelevenis die iedereen eens één keer in zijn leven mee moet maken. Tijdens een vakantie Spanje kan je wild uitgaan op Ibiza, of de zon zien opkomen in Lloret de Mar. Hier feest je de hele nacht door op het strand of in een exotische club.  Spanje levert je een spetterende party experience die  je niet kan vergelijken met onze feestjes  in het koude noorden.  Maar ook de typische jaarfeesten en rooms-katholieke festivals zijn uniek. Beleef het Spaanse carnaval, processies en lokale feestdagen.

Werk aan je tint tijdens een vakantie Spanje

De Spaanse kustlijn is honderden kilometers lang. Niet alleen op het vasteland vind je prachtige witte stranden met schattige vissersdorpjes. De eilanden die Spanje rijk is, zoals de Canarische Eilanden, Ibiza en Mallorca, hebben allemaal hun unieke zeekust. De mooie stranden van Spanje zijn natuurlijk voorzien van alle gemakken om je kunnen ontspannen tijdens je vakantie. Hotels aan de kust, en cocktailbars die open zijn tot in de laatste uurtjes bijvoorbeeld. En een temperatuur waardoor je de hele dag aan de staalblauwe zee kunt luieren en genieten van het heerlijke klimaat.

Ervaar de Mediterraanse cultuur

Wil je de kunst van de grote Spaanse artiesten zien? Barcelona staat bekend om  de revolutionaire werken van Gaudi, maar heel veel andere steden  zijn minstens even interessant. Honderden steden hebben een prachtige architectuur en geweldige uitzichten. De badplaats San Sebastian bijvoorbeeld, één van de 12 schatten van Spanje. En ook aan de oude kerkjes en pleinen, de Moorse paleizen en de rooms-katholieke weelde kan je je hart ophalen.

Betaalbaar en bereikbaar

Spanje is al lang een eersteklas zomerbestemming voor toeristen. Toch kan je in het land nog genoeg plekken ontdekken die  nauwelijks andere toeristen aantrekken.  Spanje ligt op slechts een uurtje vliegen van Schiphol, en het eten en verblijf is er bovendien goedkoop. De voorzieningen van Spanje zijn verder uitstekend, zowel voor gezinnen met als zonder kinderen. Boek nu je reis naar één van de vele regio’s van het land. Van Catalonië tot de Costa del Sol: op Spanje raak je nooit uitgekeken.

Back To Top