Goedkope vakantie Kaapverdië

Een vakantie Kaapverdië is een ervaring die je moeilijk kan vergelijken met andere zonvakanties. Deze eilanden, die in de Atlantische Oceaan boven de evenaar liggen, bieden een unieke gelegenheid voor een prachtige zonvakantie. Als het in Nederland winter is, dan is het hier warm – een geweldig moment voor een duik in zee. De diversiteit van de verschillende Kaapverdische eilanden is enorm. En de vele attracties die deze weelderige warme eilanden bieden zorgen gegarandeerd voor een reis die je niet meer zult vergeten.


Wat valt er te doen op een vakantie Kaapverdië

Deze eilanden liggen een flink stuk voor de kust van Mauritanië en Senegal. Elk eiland heeft een andere cultuur en andere trekpleisters. De landschappen op de eilanden verschillen sterk van elkaar. Je vindt er groene wouden, vulkanische gebergtes en droge woestijnvlaktes. Op de Kaapverdische Eilanden wordt er rustig geleefd en genoten van elke dag. Je vindt hier een vriendelijke bevolking en een grote variatie aan bezienswaardigheden. Je kunt op deze eilanden duiken, zeilen en natuurlijk zonnen op één van de prachtige tropische stranden. In Kaapverdië verblijf je in een modern resort of vakantiepark met alle faciliteiten die je als Westerse reiziger verwacht. Aan de stranden van Kaapverdië vind je de spreekwoordelijke azuurblauwe oceaan en witte palmstranden. Leer surfen of duiken, geniet van de heerlijk cuisine van de eilanden, of neem deel aan één van de levendige volksfeesten. Er zijn een paar plekken op deze eilanden waar de meeste toeristen naartoe gaan, zoals Boa Vista en Sal. Als je een unieke belevenis weg van het massatoerisme wil, dan kan dat. Er zijn hier genoeg mogelijkheden om de minder bekende eilanden te bezoeken. Elk van deze eilanden biedt zijn eigen unieke ervaring – van zoutmijnen tot koraalriffen, van tropisch regenwoud tot vulkanen.

Reis naar de Kaapverdische Eilanden voor een verrassend laag tarief

Een van de redenen om naar Kaapverdië te gaan, is dat een reis hierheen erg goedkoop is. De voorzieningen, eten, drinken en verblijf op de eilanden hebben prachtige prijzen. En de aanbieders die je op deze site aantreft schaven daar nog een flink stuk vanaf. Ze maken gebruik van de overgebleven vluchten en hotels en resorts van grote reisorganisaties. Dat betekent niet dat je op luxe hoeft in te leveren – integendeel. Tijdens je verblijf in Kaapverdië heb je de beschikking over dezelfde voorzieningen als elke andere reiziger. Je kunt hier genieten aan het zwembad en luieren op het strand. Of de kleurrijke  dorpen en steden uit de koloniale tijd verkennen. De prachtige bos- en berglandschappen, die doen denken aan Afrika, zijn meer dan de moeite waard om te bezoeken. En de kwaliteit van de hotels die vaak aan zee zijn gesitueerd is uitstekend. Bovendien kan je met deze deals gebruik maken van de all inclusive buffetten. Voor een prachtig bedrag reis je zo naar een van de mooiste en minst bekende delen van de wereld, en kan je extreem ontspannen op een tropisch strand aan de Atlantische Oceaan. Kijk nu welke deals voor Kaapverdië je direct kan boeken en beleef deze unieke eilanden zelf.

Back To Top